Egy ikonikus modell - SEAT Ibiza

Az Ibiza a SEAT ikonikus modellje, mely arra született, hogy a testet és szellemet egyaránt megmozgassa. Egy kívül-belül kalandvágyó autó, mely a szabadságot jelenti.
SEAT Ibiza

Bármerre is vigyen az útja, a LED fényszórókkal mindig stílusos lesz a megérkezés. De nem csak stílusos, biztonságos is, hiszen az Ibiza volánja mögött könnyebb vigyázni önmagunkra és szeretteinkre. Az Adaptív tempomat, a Front Assist és a Fáradtságérzékelő az Ibiza legkorszerűbb biztonsági asszisztensei, melyeknek köszönhetően igazán élvezni lehet a vezetést. És ha több lendületet szeretne vinni a hétköznapjaiba, kapcsolja be a BeatsAudiot, ha pedig gyorsabban szeretne odaérni valahova, az integrált navigációs rendszer segítségével ez sem jelenthet többé nehézséget! És ez csak két példa a számos hasznos kényelmi funkció közül...

A SEAT Ibiza tartozékai emellett számtalan lehetőséget kínálnak, hogy minden nap különlegesnek érezhesse magát. Sőt, ha egy kis sportosságra vágyik, állítsa össze új sportos SEAT Ibiza modellt FR felszereltségben! A 18" Performance keréktárcsákkal, panoráma üvegtetővel, dupla kipufogócsővel, fekete kárpitozással és kontraszt varrással minden apró részletében dinamikus külsőt kölcsönöz az Ibizának.


Ha Önt is meggyőzte ez az ikonikus modell, várjuk márkakereskedésünkben, ahol kedvező áron lehet az Öné egy új SEAT Ibiza!