Innováció
2019.07.23.

A CUPRA jövőképébe nyújt bepillantást az exkluzív elektromos koncepcióautó

A CUPRA a jövő igényeinek megfelelően kapcsolja össze a nagy teljesítményű és fejlett erőátviteli technológiát, a kifinomult dizájnnal.
Cupra

A márka teljesen elektromos koncepciómodellje tükrözi a Cupra elképzelését, amely mentén meg szeretné újítani a sportosság fogalmát. Egy négyajtós crossover sziluettjét és egy SUV megjelenését ötvözi, egy sportautó simulékonyságával. Ez az első utcai CUPRA, amely 100 százalékban elektromos meghajtást használ. Hangsúlyos vonalvezetése az elektromos szívéből nyer bátorítást.
 
A jármű külseje az egyediséget és a kifinomultságot ötvözi, így sportos arányokat és újfajta energiát hoz a szegmensbe. A jármű eleje az esztétika és a teljesítmény egyensúlya. Minden része a hatékonyságot növeli, hogy a jármű minél messzebbre haladhasson. Az alacsonyan fekvő, megvilágított CUPRA logó az elektromos személyiséget hangsúlyozza, ami vonzza a tekintetet.
 
Az autó hátsó részén, miután nincs szükség kipufogórendszerre, a diffúzor funkcionális aerodinamikát biztosít, de emellett érzelmi teljesítmény-érzetet is teremt, mely érzést az elegáns, a teljes szélességben húzódó hátsó lámpa tovább emel, ráadásul optikailag növeli a jármű szélességét is, miközben magában foglalja a CUPRA logót.
 
A CUPRA Concept világpremierjét az IAA Frankfurti Autószalonon tartják meg.

Árajánlatot kérne? Kipróbálná modelljeinket személyesen is? Érdeklődjön hétköznap 8:00-17:00-ig személyesen márkakereskedésünkben, hívjon minket a +36 1 407 2600-as számon vagy írjon a marketing@szaboauto.hu e-mail címre!

SEAT Szabó, a SEAT-specialista!