Szabó Autójavító Hírek

Tapasztalja meg a tiszta barcelonai szabadság érzését. Ez a SEAT. Fedezze fel a sokszínű modelljeinket és találja meg álmai SEAT modelljét.

  1. Hírek
  2. Hangolódjon rá a SEAT S.A. éves sajtótájékoztatójára!
2022.03.18.
Újdonság a SEAT-ról

Hangolódjon rá a SEAT S.A. éves sajtótájékoztatójára!

A sajtótájékoztatóra 2022. március 23-án 9.30-kor online kerül sor.

Hangolódjon rá a SEAT S.A. éves sajtótájékoztatójára!
  • A vállalat ismerteti 2021-es eredményeit, valamint 2022-re és az azt követö évekre vonatkozó stratégiai prioritásait.
  • Herbert Diess, a Volkswagen AG igazgatótanácsának elnöke és Thomas Schmall, a SEAT S.A. igazgatótanácsának elnöke virtuálisan nyitják meg az eseményt.
  • Az eredmények és a stratégiai prioritások ismertetését követően a regisztrált újságírók részt vehetnek egy kérdezz-felelek programrészen is.

Szerdán, 2022. március 23-án, közép-európai idő szerint 9.30-kor a SEAT S.A. ismerteti 2021-es eredményeit és jövőbeli stratégiáját a barcelonai CASA SEAT-ban.

A sajtótájékoztatón részt vesz Wayne Griffiths, a SEAT S.A. elnöke és David Powels, a SEAT S.A. pénzügyi és informatikai ügyvezető alelnöke, akik áttekintik a vállalat 2021-es eredményeit és az elkövetkező évekre vonatkozó stratégiát, valamint a legújabb vállalati és termékfejlesztéseket. Az előadás után - előreláthatólag 10.00 órától - mindkét előadó a regisztrált újságírók rendelkezésére áll a kérdezz-felelek programrész során.

Herbert Diess, a Volkswagen AG igazgatótanácsának elnöke és Thomas Schmall, a SEAT S.A. igazgatótanácsának elnöke az eredmények bemutatása előtt, virtuálisan csatlakozik a sajtótájékoztató menyitójához .

Akik nem kívánnak részt venni a sajtótájékoztató kérdezz-felelek program részén - előzetes regisztráció nélkül is követhetik a sajtótájékoztatót a YouTube-on keresztül: https://youtu.be/H2HwiNquuuE

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.