Újdonság a SEAT-ról
2019.05.08.

Készen áll, hogy kitűnjön? Az új Tarraco meg fogja hódítani!

Készen áll valami egészen újra? Az új SEAT Tarraco mindenkit lenyűgöz, azok számára tervezték, akik nem félnek feszegetni a határaikat! Stílusos, sportos, inspiráló.  Sosincs túl késő elkezdeni valami kevésbé hétköznapit. Az új SEAT Tarraco az a SUV, ami megadja Önnek a lehetőséget a haladáshoz, fejlődéshez. Mert az élet erről szól, és nem az egy helyben állásról. Ne érje be kevesebbel!
seat-tarraco-xcellence-large-suv-trim-exterior-view-front-angle.jpg

Az Ön élete. Az Ön választása. Az Ön stílusa.

Az egyforma unalmas. Az új SEAT Tarraco kifinomult belseje teret enged Önnek,
hogy merjen különbözni a tömegtől. Ikonikus, határozott, megkülönböztethető. Az új SEAT Tarraco azoknak készült, akik nem félnek hűek lenni önmagukhoz. És kiélni magukat. A 20”-es megmunkált könnyűfém kerektárcsákkal stílusosan közlekedhet az utakon. A merész első hűtőrács sportos és magabiztos külsőt ad a határozott első benyomás érdekében. A két erős LED-es hátsó lámpa tökéletesen beleilleszkedik a vadonatúj külső designba. Belül aprémiumszőnyegek tökéletes eleganciát kölcsönöznek az új Tarracónak, miközben figyelemfelkeltő kezelőfelülete fahatású borítással eleganciát sugároz. Az Alcantara® kárpitozású elektromos ülésekkel, melyek memóriafunkcióval rendelkeznek, stílusosan és kényelmesen utazhat. Akönnyen nyitható panoráma napfénytetővelpedig tovább növelheti a kilátást!
 
Most semmi sem állíthatja meg!

Ha rendelkezésre állnak a megfelelő eszközök, bármi lehetséges! Ilyen a digitális műszerfal, mellyel egyetlen pillantással ellenőrizheti a térképet vagy az olyan vezetési segédrendszereket, mint az adaptív tempomat, a sávtartó asszisztens vagy a jelzőtábla-felismerő rendszer. Mindezt egy személyre szabható 10,25”-es kijelzőn. A prémiumhangzásról a BeatsAudio™ 400 W erősítője, high-end mélynyomója és 9 hangszórója gondoskodik. Telefonját AppleCarTM és az AndroidAutoTM segítségével csatlakoztathatja a 8”-es érintőkijelzőhöz, hogy könnyedén hozzáférjen térképeihez, zenéihez és alkalmazásaihoz, miközben vezeték nélkül, felületi érintkezéssel töltheti azt!
 
Vezetési élmény Önre szabva!

Az elsőkerék-meghajtású modellek esetén a vezetés élményét a Comfort, Eco, Sport és Egyéni profilokkal optimalizálhatja, míg a 4Drive modellek esetén az Off-Road és Havas profilok is elérhetőek. És hogy tökéletesen lásson, arról az elöl és hátul is megtalálható, 100% full LED fényszórók és a dinamikus hátsó irányjelzők gondoskodnak!
 
Nem éri meg minden lehetőséget megragadni..
 
Amikor a biztonságról beszélünk, nem szabad kockáztatni. Ezért a SEAT Tarraco minden elemének tervezésénél a biztonság volt a legfőbb szempont, egy félelemmentes jövő érdekében. Ha egy kerékpáros hirtelen átvág előttünk vagy az előttünk haladó autó hirtelen fékez, a Front Assist azonnal reagál és automatikusan fékez, hogy a biztonságos távolságot tartani tudja. A fejlett szenzorok felmérik a Tarraco és a körülötte haladó autók távolságát, és annak megfelelően gyorsít vagy lassít anélkül, hogy elhagyná a saját sávját. Az Ütközésmegelőző rendszer meghúzza a biztonsági öveket és bezárja az ablakokat, hogy felkészítse az autót a közelgő ütközésre. Ha az autó felborulna, a borulásasszisztens aktiválja az eCall vészhívását,  de egy gombnyomással
akár manuálisan is indítható.
 
Tartozékok minden esetre

Szeret nagy utakat tervezni? Az új SEAT Tarracóhoz elérhető tartozékokkal
semmi sem érheti Önt váratlanul utazás előtt. Ilyen a vonóhorogra szerelhető
kerékpártartó, mely extra tárolási lehetőség kerékpárjának, hogy a kalandoknak semmi ne szabjon gátat. A csomagtér roló alá rögzíthető felső csomagtartótálcája gondoskodik arról, hogy mindennek meglegyen a maga helye. Az olyan multifunkciós csomagtér elemekkel, mint a tároló hálók és a rögzítő szíjak könnyen megbirkózhat minden helyzettel. És mennyit tud pakolni bele? A 7 üléses Tarracónak lehajtott harmadik sorral 700 literes a csomagtartója, a második és harmadik sor eldöntésével több mint 1775 liternyi a rendelkezésre álló tér. Az 5 üléses változat 760 literes csomagtere pedig 1920 literig bővíthető az ülések ledöntésével.
 
Kipróbálná modelljeinket vagy árajánlatot kérne? Forduljon  hozzánk bizalommal! Elér minket szalonunkban hétfőtől-péntekig 8 és 17 óra között, telefonon a +36 1 407 2600-ás számon vagy a marketing@szaboauto.hu e-mail címen! SEAT Szabó, a SEAT-specialista!