7 üléses SEAT modellek nagycsaládosoknak

2019. július 1-től a családvédelmi akcióterv keretein belül az alapmodellnek számító SEAT Alhambra, 1,4 TSI Style felszereltséggel már 9.655.270 forintért elérhető a nagycsaládosok számára. A gazdag alapfelszereltséget kínáló SEAT Tarraco 1,5 Eco TSI Evo Style modell pedig mindössze 7.604.420 forintért megvásárolható.
7 üléses SEAT modellek nagycsaládosoknak

A SEAT két eltérő karakterű, viszont annál felszereltebb személyautót is kínál azon nagycsaládosok számára, akiknek nem csak a kényelem, de a biztonság is fontos.

Az egyik a legendás családi egyterű, a SEAT Alhambra hét személyes változata, mely az egész család kényelmét szolgálja. A tágas helykínálat, a fejlett technológiai megoldások és a szórakoztató funkciók teszik egyedivé.

A SEAT Alhambrával minden utazás élménnyé válik, legyen szó a gyerekek iskolába szállításáról vagy a hétvégi családi kirándulásról. Az Alhambra egyterű modellje tökéletes választás a nagycsaládosok számára. - Az utastérben 7 önálló ülés található, melyek lehajthatók, és variálhatók.  Az 5 üléses konfiguráció esetén pedig hatalmas, 658 literes csomagteret kínál, aminek köszönhetően nem csak a babakocsi, de az utazótáskák is gond nélkül elférnek a családi nyaralás során.

Az autó biztonságos használatához a második és harmadik üléssorban megtalálható ISOFIX rögzítési pontok, a Front Assist, sávtartó asszisztens vagy a mind a 7 ülésre szóló, biztonsági öv bekapcsolására figyelmeztető funkció is hozzájárul. 

További importőri támogatással a SEAT márkakereskedés 1.500.000 forintos kedvezményt kínál az Alhambra esetében, mely kiegészül a 2.500.000 millió forintos vissza nem térítendő támogatással.

2019. július 1-től a nagycsaládos kedvezményre jogosultak legalább 4 millió forintos árelőnnyel vásárolhatják meg a SEAT Alhambrát. A SEAT Alhambra induló ára a nagycsaládos kedvezménnyel így 9.655.270,- Ft, amely ár már tartalmazza a hét ülést és a Climatronic opciókat.
 
Az új SEAT Tarraco  is megfelel a kormányrendelet elvárásainak, hiszen a rendelhető harmadik sori ülésekkel az autó 7 személy komfortos utazását teszi lehetővé. A manapság divatos SUV kategóriába tartozó Tarracot lenyűgöző formaterve különbözteti meg az utakon. A tágas utastér mellett a harmadik sorban lévő ülések padlóba hajtásával 700 literes csomagteret kapunk. Fejlett technológiájával a SEAT Tarraco az elektronikus biztonsági és vezetési segédrendszerek széles tárházát kínálja, mint az adaptív tempomat, a sávtartó asszisztens vagy a jelzőtábla-felismerő rendszer. Az ütközésmegelőző rendszer meghúzza a biztonsági öveket és bezárja az ablakokat, hogy felkészítse az autót a közelgő ütközésre. Ha az autó felborulna, a borulásasszisztens aktiválja az eCall vészhívását. 

A Tarraco esetében a SEAT márkakereskedés, 1.850.000 millió forintos kedvezményt biztosít, mely kiegészül a 2.500.000 millió forintos vissza nem térítendő támogatással. Importőri támogatással az autó új, egyedi ára 7.604.420,- Ft, mely ár már tartalmazza a hét üléses opciót is. 

Örömünkre szolgál, hogy a SEAT márka két remek, stílusában egymástól jól megkülönböztethető 7 személyes modellel is részt vehet a nagycsaládos támogatási programban – mondja Papp Zoltán, a SEAT magyarországi márkaigazgatója – amíg az Alhambra egy igazi családi, tradicionális, kiforrott buszlimuzin, 7 valós hellyel a fedélzetén, melyre a bejutást a könnyedén kezelhető praktikus oldalajtók biztosítják, addig az új Tarraco egy manapság divatos SUV szabadidőautó, ami ötvözi a legmodernebb technológiákat és biztonsági rendszereket a családi utazás igényeivel, mindezt elegáns, szemet gyönyörködtető formavilággal.
 
A SEAT Alhambra  1,4 TSI Style felszereltséggel a kedvezmények beszámításával már 9.655.270 forintért megvásárolható a nagycsaládosok számára. A SEAT jelen ajánlatában az alapmodellként is gazdag felszereltséget kínáló SEAT Tarraco 1,5 Eco TSI Evo Style modell mindössze 7.604.420 forintért vásárolható meg.
 
Az érdeklődők a támogatást az Államkincstárnál és a Kormányablakokban 2019. július 1-től 2022. december 31-ig igényelhetik, de a SEAT márkakereskedésünkben már most is köthetnek előszerződést az autókra, így akár a nyaralásra is egy új, családi SEAT-tal mehet a család.

Áraink a készlet erejéig érvényesek, és az árváltoztatás jogát előzetes bejelentés nélkül is fenntartjuk. További információkért érdeklődjön márkakereskedésünkben!

Árajánlatot kérne SEAT Tarraco vagy Alhambra modellünkre? Kipróbálná őket személyesen is? Érdeklődjön hétköznap 8:00-17:00-ig személyesen márkakereskedésünkben, hívjon minket a +36 1 407 2600-as számon vagy írjon a marketing@szaboauto.hu e-mail címre! 

SEAT Szabó, a SEAT-specialista!


A hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a részletekről érdeklődjön márkakereskedésünkben!