SEAT URBAN VEHICLES™

Ismeri a város minden rejtett zugát? Tudja hol kapja a legfinomabb kávét, merre vannak a legőrültebb bulik, melyik utcai árusnál lapulnak a legnagyobb kincsek? Tudja, hol futhat össze bármikor az ismerőseivel? Akármerre is visz az útja, a SEAT Urban Vehicles™ modellekkel Öné a város.
SEAT SUV RANGE

Arona, Ateca vagy éppen az új Tarraco? Most mindet kipróbálhatja! Jöjjön hozzánk tesztvezetésre, és tapasztalja meg az igazi vezetési élményt! Érdeklődjön személyesen a szalonunkban vagy az alábbi telefonszámon: 06 1 407 2600. Online jelentkezéshez kattintson: http://bit.ly/2YCeppASEAT

 

 

 

A SEAT Arona csoporton belüli legmagasabb kombinált üzemanyag-fogyasztása 6,4 l/100km, CO2-kibocsátása 151 g/km. A SEAT Ateca csoporton belüli legmagasabb kombinált üzemanyag-fogyasztása 8,7 l/100km, CO2-kibocsátása 197 g/km. A SEAT Tarraco csoporton belüli legmagasabb kombinált üzemanyag-fogyasztása 9,5 l/100km, CO2-kibocsátása 214 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek WLTP szerint mértek, nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. A kép illusztráció, többletfelszereltségeket is ábrázolhat. Részletes tájékoztatásért forduljon márkakereskedéseinkhez!