SEAT SUV ROADSHOW

SEAT SUV ROADSHOW

Arona, Ateca vagy éppen az új Tarraco? Tesztelje modelljeinket április 29.-május 5. között, és találja meg az Önhöz illőt a SEAT Szabónál!

Most mindet kipróbálhatja! Jöjjön hozzánk tesztvezetésre, és tapasztalja meg az igazi vezetési élményt! Érdeklődjön személyesen a szalonunkban vagy az alábbi telefonszámon: 06 1 407 2600. Online jelentkezéshez kattintson: http://bit.ly/2YCeppASEAT

 

 

 

A SEAT Arona csoporton belüli legmagasabb kombinált üzemanyag-fogyasztása 6.4 l/100km, CO₂-kibocsátása 151 g/km. 

A SEAT Ateca csoporton belüli legmagasabb kombinált üzemanyag-fogyasztása 8.7  l/100km, CO₂-kibocsátása 197 g/km. 

A SEAT Tarraco csoporton belüli legmagasabb kombinált üzemanyag-fogyasztása 9.5  l/100km, CO₂-kibocsátása 214 g/km. 

A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek WLTP szerint mértek, nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. A kép illusztráció, többletfelszereltségeket is ábrázolhat. Részletes tájékoztatásért és az ajánlatért forduljon márkakereskedésünkhöz!