SEAT SUV modellek akár 2.190.000 Ft kedvezménnyel!

Fekszik nekik a város!
SEAT Arona és Ateca

A magabiztos Arona akár 1.380.000 Ft kedvezménnyel, a megújult Ateca akár 2.190.000 Ft kedvezménnyel, most készletről elérhető!

Csak magabiztosan

Az Arona bevetésre kész! Már szériában olyan extrákat tartalmaz, mint a 6,5" érintőkijelző, manuális klíma, front assist és a visszagurulás-gátló funkció. Hasznos extrák, amelyekkel magabiztosan vezethet minden nap. Győzödjön meg róla Ön is! A SEAT Arona most készletről, akár 1.380.000 Ft kedvezménnyel elvihető!

Bátrabb és robosztusabb

A megújult Ateca nagyobb elülső hűtőrácsa és a 100% Full LED fényszórók elől és hátul is magukért beszélnek. Az újratervezett hátsórész, az ezüst díszítőelemekkel és a rejtett kipufogó véggel szofisztikált megjelenést biztosít neki. A külső, amely minden kalandra alkalmas! A SEAT Ateca most készletről, akár 2.190.000 Ft kedvezménnyel elérhető!

A hirdetésben feltüntetett kedvezmény a SEAT Ateca 1.5 TSI Xperience 150 LE, 110 kW, Xperience csomaggal felszerelt modell bevezető kiskereskedelmi árából adható, ajánlott legnagyobb kedvezmény. A SEAT Arona csoporton belüli legmagasabb kombinált üzemanyag-fogyasztása 6,7 l/100 km, CO2-kibocsátása 152 g/km. A SEAT Ateca csoporton belüli legmagasabb kombinált üzemanyag-fogyasztása 7,2 l/100 km, CO2-kibocsátása 167 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek WLTP szerint mértek, nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2 kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. A képek illusztrációk, többletfelszereltségeket is ábrázolhatnak. A kedvezményes ajánlatok 2021. március 1-31. között, a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényesek meghatározott modellekre és változatokra. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek, részletes tájékoztatásért forduljon SEAT márkakereskedésünkhöz!