Szabó Autójavító Hírek

Tapasztalja meg a tiszta barcelonai szabadság érzését. Ez a SEAT. Fedezze fel a sokszínű modelljeinket és találja meg álmai SEAT modelljét.

  1. Hírek
  2. 10 tudatossági gyakorlat, amelyeket elvégezhet az autójában
2022.10.04.
Biztonság

10 tudatossági gyakorlat, amelyeket elvégezhet az autójában

Emmy Smit, a SEAT CARS egyik munkatársa, néhány tudatosság-fejlesztő gyakorlat elvégzését javasolja arra, mielőtt beszállna a kocsiba, amikor már a kocsiban tartózkodik,  és amikor kiszállt a kocsiból.

Tudatosság és autóvezetés

10 tudatossági gyakorlat, amelyeket elvégezhet az autójában


1. Beszállás előtt figyelje meg  érzelmi állapotát és fáradtságának szintjét, és legyen tisztában úticéljával és azon szándékával, hogy rohanás nélkül élvezhesse a vezetést.


2. Amikor beszállt a gépkocsiba, vegyen néhány mély lélegzetet, érezve, amint a levegő az orrán át bejut, majd távozik a szervezetéből.


3. A biztonsági öv bekapcsolása után legyen tisztában a testtartásával, keze legyen a kormánykeréken és teste tapadjon az üléshez.


4. Amikor előjönnek a vezetéshez nem kapcsolódó témák, gondolatok, vagy ha kísértést érez arra, hogy ránézzen a telefonjára, szándékosan összpontosítsa figyelmét ismét az útra, a jelzőtáblákra és a hangokra.


5. Legyen kedves a többi gépkocsivezetővel, hogy jobban élvezhessen egy biztonságos utazást.


6. A piros lámpa, vagy a forgalmi dugó lehetőséget kínál egy rövid szünetre, hogy tudatosan lélegezzen, és ismét a jelen pillanatának élvezetére összpontosítson.


7. Amikor megérkezik rendeltetési helyére, várjon egy pillanatot, mielőtt kiszállna az autóból, és élvezze a csendet.


8. Figyelmét ismét koncentrálja testének fizikai állapotára, és vegye figyelembe azokat az érzéseket, amelyeket az utazás önnek fiziológiai szinten okozhatott.


9. Gondoljon arra, hogy az utazás önnek élvezetet okozott, vagy inkább stresszt? Mit csinálna másképp, ha legközelebb vezeti az autóját?


10. És ha kedve tartja, szánjon rá néhány percet arra, hogy örüljön a biztonságosan érkezésnek.


Forrás: seat.hu. A teljes cikk itt található.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.