Szabó Autójavító Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A francia főváros volt a színhelye az első, nagy magasságban szervezett gyorsasági autóversenynek
2019.10.14.
Esemény

A francia főváros volt a színhelye az első, nagy magasságban szervezett gyorsasági autóversenynek

A CUPRA Tavascan tanulmányautónak a frankfurti Nemzetközi Autószalonon (IAA) történt bemutatása után a CUPRA Párizs felé vette útját, és egy nagyon különleges autós eseményen vett részt. A márka egy párizsi épület tetején rendezett be egy versenypályát, és az egyedülálló eseményre "CUPRA: A TETŐN VEZETÉS ÉLMÉNYE " néven került sor.

SEAT DRIVE GREEN

A Párizsban a Porte de Versailles-nál lévő Kiállítások Palotájának teteje volt a helyszíne a francia fővárosban megrendezett első gyorsasági pályaversenynek. Minden vendégnek lehetősége volt kipróbálnia a CUPRA Ateca 300 lóerejét, míg az egyedülálló és magával ragadó élményt az Eiffel-toronyra nyíló panoráma jelentette. Ezzel a rendezvénnyel a CUPRA Párizs városában új magasságokba emelte versenyzői identitását.
 
A kétnapos rendezvényen a márka öt modellje és prototípusa volt jelen - a Leon CUPRA, a CUPRA Ateca, a CUPRA e-Racer, valamint a CUPRA Formentor és a CUPRA Tavascan tanulmány autó. Ezúttal a márka új nagykövete, Mattias Ekström sem akart lemaradni a sebesség ünnepéről, és a párizsi fellegekben szelídítette meg a CUPRA Ateca-t 247 km / h maximális sebességét.
 
A növekvő márka
Alig másfél év alatt a CUPRA az egyik leggyorsabban növekvő autómárkává vált Európában, és 2019 első nyolc hónapjában 17.100 autót értékesített, ami 70%-os növekedést jelent a megelőző év azonos időszakával összevetve. 
 
A CUPRA vezérigazgatója, Wayne Griffiths a sikerhez vezető útról elmondta, hogy: „Az első CUPRA modell, a CUPRA Ateca piaci megjelenése óta közel 7.500 autóval növelte a márka értékesítését. Európai offenzívánk sikeresnek bizonyul, és Franciaország kiváló példa erre, mert ott eladásaink 2019-ben a megelőző évhez képest megkétszereződtek.”
 
2019 első nyolc hónapjában a CUPRA 166 %-os értékesítési növekedést mutatott Franciaországban, ezáltal Franciaország lett a márka öt leggyorsabban növekvő piacának egyike. Németország több mint 7.200 eladott autóval továbbra is a CUPRA fő piacainak élén áll, míg a német piacot az Egyesült Királyság és Spanyolország követi az értékesítési sorrendben. Mindezen túl Svájc és Ausztria az eddig mutatott három számjegyű növekedésével szintén kiemelkedő eredményt ért el ebben az évben.
 
A globális stratégia
A márka európai jelenlétének erősítésén túl a CUPRA egyik célja 2019-ben az volt, hogy kifejlessze a márka specifikus értékesítési pontok széles körű hálózatát, az úgynevezett CUPRA sarkok hálózatát. Ma az új márkának már 235 ilyen bemutatóterme van a világ minden táján, köztük 18 Franciaországban.
 
A CUPRA miután kialakította vezetői csapatát, és bejelentette új székhelyének jövő évi megnyitását, most bővíti jelenlétét Észak-Afrika és Latin-Amerika stratégiai régióiban, különös figyelmet fordítva Mexikóra.
 
A márka erejét és a benne rejlő lehetőségeket az FC Barcelonával és a Padel Világbajnoksággal az utóbbi időben megvalósított együttműködése is mutatja. A márka mindkét intézmény hivatalos autóipari partnere. Ezenkívül a CUPRA nemrégiben bejelentette, hogy Mattias Ekström integrálódik csapatába, mint a CUPRA e-Racer, a világ első teljesen elektromos túraautójának hivatalos versenyzője, és egyben a márka elektromos verseny stratégiájának vezetője.

A CUPRA egy exkluzív márka a kivételes emberek számára, amelynek célja, hogy megragadja az ügyfeleket, és megfeleljen az autó szerelmeseinek az egyediség, a kifinomultság és a teljesítmény iránti elvárásának. Az első évében a CUPRA 2018-as értékesítése 40%-kal nőtt az előző évhez képest, elérve a 14 400 darabot. Az új modellek bevezetésével párhuzamosan a CUPRA a TCR sorozatban való részvételével tartja életben a versenyszellemet. A CUPRA világ létezik, és készen áll arra, hogy újabb rajongói csoportot hódítson meg közel 280 speciális értékesítési ponton és szalonban világszerte.

Árajánlatot kérne? Kipróbálná modelljeinket személyesen is? Érdeklődjön hétköznap 8:00-17:00-ig személyesen márkakereskedésünkben, hívjon minket a +36 1 407 2600-as számon vagy írjon a [email protected] e-mail címre!

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.