Szabó Autójavító Hírek

Tapasztalja meg a tiszta barcelonai szabadság érzését. Ez a SEAT. Fedezze fel a sokszínű modelljeinket és találja meg álmai SEAT modelljét.

  1. Hírek
  2. A SEAT támogatja a női vízilabda-válogatott olimpiai felkészülését
2021.05.27.
Újdonság a SEAT-ról

A SEAT támogatja a női vízilabda-válogatott olimpiai felkészülését

A SEAT és a Magyar Vízilabda Szövetség együttműködésének keretében a női válogatott 15 tagja vehetett át egy-egy spanyol márkaautót, ezzel is segítve a gondtalan felkészülést a tokiói nyári olimpiai játékokra.

A SEAT támogatja a női vízilabda-válogatott olimpiai felkészülését

A SEAT magyarországi importőre évek óta kiemelt szerepet játszik a sporttámogatásokban, több évre visszatekintő együttműködés köti a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség mellett a Magyar Vízilabda Szövetséghez is. A női vízilabda-válogatott kiemelkedő teljesítményével kvalifikálta magát az idén júliusban kezdődő tokiói olimpiára, amelyre a felkészülés lassan az utolsó szakaszához érkezik. A játékosok mindennapjait segítheti az a 15 darab SEAT Leon, amelyek kulcsait egy átadóünnepség keretében hétfőn délután vehették át a csapat tagjai.

A csapatkapitány, Keszthelyi-Nagy Rita vezette válogatott játékosok mellett megjelent Vári Attila, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, és Bíró Attila szövetségi kapitány. A SEAT részéről Rozgonyi Ádám, a Porsche Hungária SEAT márkavezetője adta át az autókat.

A SEAT támogatja a női vízilabda-válogatott olimpiai felkészülését

„A SEAT márka régóta nagyon komoly partnere a Magyar Vízilabda Szövetségnek, sok segítséget kapunk tőle. A mostani örömteli flottacserével a cég erős nyomatékot adott a több éve zajló együttműködésnek. A játékosok mindennapjaiban, az edzésekre és hazajutásban, a pihenés és a munka közötti időszakban komfortot, tökéletes biztonságot garantál ez a nemzetközileg is elismert márka. Köszönöm a támogatást, a cég nagyon komoly partnere a vízilabdacsaládnak” – fogalmazott Vári Attila, az MVLSZ elnöke.

„A SEAT márka elkötelezett a kiemelkedő teljesítményt nyújtó sportolók és sportágak támogatását illetően – mondta Rozgonyi Ádám, a SEAT 2021. március 1-én kinevezett márkaigazgatója. – Az együttműködés két évre nyúlik vissza, a most támogatásként átadásra kerülő új SEAT Leon modellekkel és azok lendületességével szeretnénk támogatni a női vízilabda-válogatottat a tokiói olimpiára való felkészülésben.”

A SEAT Leon a spanyol márka alappillérének számít, amely 2021-ben elnyerte az „AUTOBEST 2021” mint „Európa legjobb autó vétele 2021” díjat. Az elérhető legfejlettebb vezetősegítő asszisztens rendszerek integrálása révén a SEAT Leon kategóriájában biztonság terén is a legjobbak között szerepel, melyről az EuroNCAP törésteszteken is tanúbizonyságot tett. Népszerűségét csak növeli, hogy több karosszéria változatban és a legkorszerűbb hatásláncokkal érhető el, beleértve a plug-in hibrideket is.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.