Szabó Autójavító Hírek

Tapasztalja meg a tiszta barcelonai szabadság érzését. Ez a SEAT. Fedezze fel a sokszínű modelljeinket és találja meg álmai SEAT modelljét.

  1. Hírek
  2. Az új SEAT Leon elnyerte az “Arany kormánykerék” díjat
2020.11.20.
Újdonság a SEAT-ról

Az új SEAT Leon elnyerte az “Arany kormánykerék” díjat

Az új Leon a „Legjobb ár-érték arány 35 000 eurós árig ” kategóriában nyert. A vadonatúj SEAT Leon 1.5. eTSI meggyőzte az AUTO BILD szaklap szakértőit. Wayne Griffiths: "Ez a díj a legnagyobb elismerés a csapat számára".

Az új SEAT Leon elnyerte az “Arany kormánykerék” díjat

Arany kormánykerék díjat nyert a spanyol kompakt modell: a SEAT Leon 1.5 eTSI nyerte el az „Arany kormánykerék 2020” díjat. A vadonatúj SEAT Leon képes volt meggyőzni a zsűrit a „Legjobb ár-érték arány 35 000 euróig” kategóriában. Ezt az AUTO BILD által adott díjat kizárólag szakértők ítélik oda, melynek során az AUTO BILD tesztcsoport szakértői véleményük megfogalmazásakor figyelembe veszik a vezetés közbeni benyomásokat, a belépő árat, az alapfelszerelést és a garanciákat.

"Büszkék vagyunk arra, hogy új SEAT Leon nyerte el az" Arany kormánykerék" díjat, és megmutathatta értékeit a neves AUTO BILD szakértőinek. Ez a díj a legnagyobb elismerés annak a csapatnak, amelyik részt vett minden idők legjobb Leonjának elindításában. Ezt az autót Barcelonában tervezték, fejlesztették és ott is gyártják. A SEAT-nál és a CUPRA-nál jelenleg történelmünk minden eddigi legnagyobb termék offenzívájának közepén vagyunk. Olyan modellekkel jelentkeztünk, mint a SEAT- és a CUPRA Leon, a CUPRA Formentor valamint a leendő CUPRA el-Born. Ez a díj új erőt ad számunkra, hogy magabiztosan tekinthessünk a jövőbe ", mondta Wayne Griffith, a SEAT és a CUPRA elnöke. „A vadonatúj SEAT Leon innovatív technológiákkal rendelkezik: ez a márka első teljesen összekapcsolt és legbiztonságosabb járműve, a legújabb vezetőt támogató rendszerekkel, és egyben ez az első plug-in hibrid modell is. is A lenyűgöző formatervezéssel, amelyet Barcelona fényei és a technológiai fejlődés inspirált, a SEAT Leon megfelel ügyfeleink valamennyi igényének, és új színt hoz a kompakt osztályba. "

Fontos díj az autógyártásban
A „Goldenes Lenkrad”-ot vagyis az „Arany kormánykerék” díjat az Axel Springer kiadó indította útjára 1976-ban, és azóta ez az egyik legfontosabb elismerés az autóiparban. A díjat az ügyfelek és a szakértők szavazatainak kombinációja teszi oly népszerűvé. 2020-ban összesen tizenkét arany kormánykereket ítéltek oda.

Az AUTO BILD olvasói 63 különböző, 2019 októberétől megjelent új termék közül választhatták ki kedvenceiket,. A nyolc jármű kategória mindegyikében a legtöbb szavazatot elért három modell került a DEKRA Lausitzringen  október elején szervezett döntőjébe. A tesztpályán olyan szakértőkből álló zsűri, mint Sophia Flörsch, Daniel Abt, Mattias Ekström és Hans-Joachim Stuck tesztelte mind a 24 jelölt gépkocsit az AUTO BILD teszt kritériumai alapján.

Az AUTO BILD a különböző kategóriákban megítélt nyolc díjon túl egy külön arany kormánykereket is odaítélt az év legjobb újításának, amelyet az olvasók szavazatai és a szakértőkből álló zsűri választott ki, míg a legszebb autó kiválasztása tisztán az olvasók szavazatai alapján történt. Végül az AUTO BILD tesztcsoportjának szakértői két arany kormánykereket ítéltek oda a legjobb ár-érték arányért a 25 000 valamint a 35 000 eurós árkategóriában lévő gépkocsiknak.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.